Кражби в Скриняно и Дупница, пиян щофьор без книжка в Бобов дол
Кражби в Скриняно и Дупница, пиян щофьор без книжка в Бобов дол / netinfo

Кражба на печка за твърдо гориво, ръчна количка, пружина от легло и други метални предмети е извършена от къща в село Скриняно. Около 20.00 часа снощи, неизвестен извършител е проникнал в къщата, след взломяване на входна врата на приземен етаж.

След проведени оперативно - издирвателни мероприятия, извършителят на кражбата е установен и задържан за 24 часа, в РУ на МВР Кюстендил. Той е  на 25 години и е от Кюстендил. Осъждан е многократно за кражби на имущество. По случая в РУ  на МВР Кюстендил е образувано досъдебно производство.

Неизвестен извършител, чрез счупване на стъкло на входна врата, е проникнал в магазин за хранителни стоки в жк "Бистрица", гр. Дупница, откъдето е отнел 27 бутилки различни видове алкохол, 54 кутии цигари от различни марки и 15 лева. По случая в РУ  на МВР Дупница е образувано досъдебно производство.

41- годишен пиян шофьор е установен около полунощ в Бобов дол. Техническото средство е отчело 2.02 промила алкохол в издишания от водача въздух. Нарушителят не притежава и свидетелство за управление на МПС, информират от ОД МВР- Кюстендил.