/ БФХГ
Гимнастичката на "Велбъжд"-Кюстендил, Мишел Иванова се представи много добре на Държавното първенство за старша възраст и жени - Приз Жулиета Шишманова. Тя успя да преодолее квалификациите при девойките старша възраст, като трябваше да бъде сред първите 30 от 80 участнички.
 

Мишел Иванова
БФХГ


Мишел игра съчетания с топка и обръч. На финалите във втория ден, гимнастичката на Велбъжд представи съчетанията си с бухалки и лента и се класира на 19 място в крайното класиране. Възпитаничката на треньора Весела Николчова е първа година при девойки старша възраст, където играят родените от 2003- 2005 година. Турнирът събира най- добрите гимнастички в страната.
 
Две кюстендилки влязоха в призовата тройка при девойки старша възраст, Вая Драганова от “Левски- Триадица” е 2- ра, а Леонор Божанова от “Левски” е 3- та. Шампионка стана Ева Брезалиева от Олимпия, Бургас. Грешки на съчетанието с топка лишиха Вая Драганова от златния медал в многобоя. Вая спечели златото на съчетанията с обръч и се класира 2- ра на лента.

Вая Драганова
БФХГ

Мишел Иванова участва след турнира в лагер на Олимпийското звено, за девойки родени 2005 г., организирано от треньорската колегия на Българската федерация по художествена гимнастика.
Дарик- Кюстендил