Камелия Стефанова: Продължава активната работа по убийството на Николай Радев- Отвертката
Камелия Стефанова: Продължава активната работа по убийството на Николай Радев- Отвертката / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Полиция и прокуратура продължават активно да работят по разкриването на убийството на Николай Радев- Отвертката в Дупница, увери в отговор на въпрос на Дарик изпълняващата длъжността административен ръководител на Окръжна прокуратура Камелия Стефанова. „Не бих си позволила да коментирам акта на съда, още повече, че не е получен в Окръжна прокуратура и не сме прочели мотивите на Софийския апелативен съд", каза Стефанова, по повод променената мярка „задържане под стража" за тримата мъже от фамилия Карастоянови.
„Работи се изключително активно, извършват се всички необходими действия по разследването. Такива действия започнаха още от самото установяване на извършеното престъпление. Работи се екипно. Назначени са нужните експертизи, но една експертиза изисква време от страна на експертите, които следва да я изготвят, след като коментират всички обстоятелства по едно дело", заяви окръжният прокурор Камелия Стефанова.