Иво Паргов ще се доказва и като треньор с Миньор-Бобов дол
Иво Паргов ще се доказва и като треньор с Миньор-Бобов дол / netinfo
Иво Паргов ще се доказва и като треньор с "Миньор"- Бобов дол
26019
Иво Паргов ще се доказва и като треньор с "Миньор"- Бобов дол
  • Иво Паргов ще се доказва и като треньор с "Миньор"- Бобов дол

Отлагане на срещата си от първия пролетен кръг на Югозападната"В" група ще иска "Миньор"- Бобов дол. Поводът е контролна среща с "по-големия брат" Миньор"- Перник на 20 февруари. За тогава е предвидено откриването на магазин "Европа" в Бобов дол. По програма, на 21-ви бобовдолци трябва да играят с "Бенковски"-Костинброд.

Приключи 10-дневният подготвителен лагер на отбора в Хисар. Старши треньорът Иво Паргов изрази задоволството си от отличните условия, в хотела и възстановителния център. За утре е предвидена контрола с "Пирин 2001" в село Крайници, а във вторник "Миньор" ще играе с "Марек".

"Някои от момчетата в отбора ги познавам, играли сме заедно в "А" група. Имаме 2-3 футболисти, за които тепърва ще се говори, но ни е къса резервната скамейка", каза за Дарик Иво Паргов. Бившият футболист на "Марек", последно играл в "Берое", ще се включва в някои от срещите за да помага на отбора си. Паргов си е поставил за цел отбора да играе добър и приятен за гледане футбол. Той призна, че първото място в групата е непостижима цел, но иска поне второто място, след "Малеш".