Депутат от ГЕРБ
Депутат от ГЕРБ / netinfo
„В Дупница има място и за двете лечебни заведения“, категоричен е народният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов.
"Искам да благодаря на д-р Иван Ибришимов, с който работим изключително добре в името на града", каза още Константинов. Повод за коментара ме беше въпрос от страна на журналистите за съдбата на общинската болница.

"В общинската болница работят специалисти, а гражданите възприемат общинската болница като своя, но цифрите показват, че икономическата логика е различна", заяви Константинов и добави, че това не е социален дом, а здравеопазващо предприятие и проблема е в управлението. „Няма как 90 % от приходите да отиват за заплати“, коментира още народният представител. Той допълни, че са увеличени лимитите на болниците, не само на общинската, но и на частната, макар и с по-малко. Народният представител беше категоричен, че болницата трябва да бъде запазена.

Константинов обобщи и работата си като народен представител. Отчете участието си в изготвянето на 3 законопроекта – допълнение на Кодекса за социално осигуряване, изменение на Изборния кодекс и допълнение на Гражданско- процесуалния кодекс.
Депутатът от ГЕРБ проведе приемен ден в Дупница.

Приемен ден
netinfo


 
Дарик- Кюстендил