Германея ще гони целта- оставане в ЮЗ В група още от първия пролетен кръг
Германея ще гони целта- оставане в ЮЗ В група още от първия пролетен кръг / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Оставане в Югозападната "В" група е целта пред "Германея"- Сапарева баня. Старши треньорът Борис Кръстев е доволен от атмосферата в съблекалнята и се надява на сърцата игра от момчетата му във всеки мач.
"Направихме нормална подготовка за нашите условия. Имаме обаче още много работа. За съжаление имаме и няколко контузени състезатели, на които разчитаме, но с всички сили и средства, футболни ще се опитаме да останем в групата. Най- важното е всеки мач да се играе на предела на възможностите, да се хвърлят момчетата, да играем като колектив и дай Боже по- рано да спечелим повече точки, защото не трябва да повтаряме грешката от миналата пролет", заяви Борис Кръстев
Новите попълнения за момента са Георги Мирчев и Георги Даскалов. Първият съперник през пролетния полусезон е "Миньор"- Перник, един от претендентите за първото място в групата.
"Ще играем затворено и на контраатака. Не сме обречени. Важното е да сме концентрирани и да не изневеряват основни играчи", каза още старши треньорът на "Германея".