Дженерали в Кюстендил с атрактивни цени за автомобилно застраховане
Дженерали в Кюстендил с атрактивни цени за автомобилно застраховане / netinfo

 В различни периоди, всяка година, правим една традиционна покупка - застраховка „Гражданска отговорност". В последните години на криза средствата, за тази застраховка се отделят все по-трудно от българина. Затова всеки собственик на автомобил търси начини да намали своите разходи за нея, особено, когато облагите са за „трети лица". Такава е логиката на голям процент от автомобилните шофьори в България.

Много малко от хората, които си правят тази застраховка, осъзнават нейния преди всичко социален смисъл. Основната идея на „Гражданската отговорност" е да осигури справедливо обезщетяване на пострадалите при евентуално възникнал автомобилен инцидент на пътя. Това гарантира спокойствието и сигурността на всички участници в движението - водачите на автомобили, пътниците, велосипедистите и пешеходците. „Гражданската отговорност" е не само отговорност към себе си, но и отговорност към останалите на пътя.

По последни данни близо една трета от автомобилите в България нямат застраховка „Гражданска отговорност". За съжаление това показва, че все още много хора не са наясно с рисковете, които поемат при липса на такава застраховка. Че ако те самите участват в пътнотранспортно произшествие (ПТП), ударят автомобил или причинят смъртта на човек, това може до живот да ги превърне в длъжници, да им бъде отнет бизнеса или тяхното жилище. При катастрофа на територията на България виновният водач без сключена застраховка „Гражданска отговорност" е длъжен да заплати щетите по пострадалия автомобил и/или лица, като това изразено в цифри варира от 1 до 5 милиона лева за всяко подобно събитие.

Къде да направим своята „Гражданска отговорност"?

Пазарът на „Гражданска отговорност" предлага разнообразни оферти. Критериите за определянето на застрахователната тарифа са различни - възраст на водача, година на производство на автомобила, регионът, в който е регистриран автомобила, кубатурата на двигателя и други.

От няколко години един от най-солидните застрахователи на българския пазар - „Дженерали" предлага най-ниската като цена оферта за застраховка „Гражданска отговорност" в средните по мащаб и малки населени места, като запазва високият европейски стандарт и традиции на обслужване.
При еднократна вноска клиентът има възможност да получи още 7% отстъпка от цената, а при ползване на автомобила предимно в страната - цената пада с още 5%. Така цената на застраховка за автомобил с обем на двигателя от 1600 куб. см. започва от 170 лв. с включена зелена карта.

Дженерали Застраховане насочва своите най-добри продукти и цени, акцентирайки върху семейството, семейните ценности, лоялните клиенти и водачите с добро поведение и история без произшествия.

„Каско Фамилия" и „Бизнес Каско"

Продукт на водената от Дженерали Застраховане политика, насочена към семейството и семейно ориентираните хора, е един от най-новите продукти на компанията - „Каско Фамилия". Статистически е доказано, че водачите над 29 години, семейни или обвързани с деца са по-ниско рискови, по-рядко участват в ПТП или стават предпоставка за пътно произшествие. Именно към потребността от сигурност на тези водачи се ръководи Дженерали Застраховане при разработването на новите застраховки „Каско".

От миналата година Дженерали Застраховане предлага обновени „Каско Фамилия" - за физически лица и „Бизнес Каско" - за юридически лица, предоставящи изключително изгодни условия на своите лоялни клиенти и на опитни водачи с доказано отговорно поведение на пътя. Направените промени по продукта са резултат от задълбочени статистически и аналитични разработки на нагласите на клиентите, на реално и ефективно сегментиране, и на желанието за предоставяне на най-добрите предложения за най-желаните клиенти.

Например, ако сте шофьор на възраст над 29 години с дете под 14 години и имате автомобил модел 2002 г., Дженерали ви дава възможност при премия между 330 и 420 лв. да получите сигурност и гарантирате спокойствие при пътуване на вашето семейство. Закупувайки полица „Каско Фамилия" вие получавате Каско от Дженерали за България и за чужбина с ниски тарифни числа, като също така може да получите до 55% отстъпка от цената на застраховката. В допълнение „Каско Фамилия" ви носи безплатно денонощно обслужване и улеснение при настъпване на произшествия в България и чужбина чрез EUROP ASSISTANCE - световен лидер в предлагането на асистънс услуги, а едно от най-конкурентни предимства на продукта е изключително облекчената процедура за подновяване на полицата. Дженерали работи с ефективна „Бонус-Малус" система, гъвкави отстъпки, партниращи доверени сервизи и предлага възможности за издаване на електронни полици.

Ако се интересувате от продуктите и искате да получите повече информация или персонална консултация, моля свържете се с експертите в нашите офиси: гр. Кюстендил, комплекс Аджундар - тел. 078/550 501 и 550 502 и на ул. Цар Освободител 93 срещу магазин Европа - тел.  078/973 598 и 0882/003 568