Благотворителна Коледна вечер в Босилеград в помощ на деца
Благотворителна Коледна вечер в Босилеград в помощ на деца / Сдружение Глас

Сдружение ''ГЛАС'' организира за втори път Благотворителна Коледна вечер на 12- декември.
"Нека с подкрепата на нашите партньори и всички които ще се отзоват на Поканата ни, да съберем малко средства, с които ще помогнем по-бедни деца от Основното училище в Босилеград и селата. В знак на благодарност, всички дарители ще получат картина - репродукция на Владимир Димитров Майстора, със съдействието на художествената галерия в Кюстендил", каза за Дарик председателят на сдружението Александър Димитров.
Поканени са всичко хора, които се занимават с бизнес в Босилеград, както и партньори от Кюстендил и София. Партньори са ни фондация Българска памет и Национален дарителски фонд 13 века България и сдружение Демократично действие- София.
"Вече сме разговаряли с директора на основното училище, ще направим и родителска среща. Ще се изберат 20- 25 деца в нужда, на които да помогнем-. Няма да се дават пари в брой, а ще има се дадат ден- два да минат по магазините и да си купят топли дрехи, обувки, храна, които ние след това ще платим, като стойността на помощта ще определим в края на благотворителната Коледна вечер", заяви Александър Димитров. Миналата година Сдружение Глас подпомогна 12 семейства.