73-годишният Йордан Иванов получи ключовете за спечелената от тотализатора кола
73-годишният Йордан Иванов получи ключовете за спечелената от тотализатора кола / Дима Кирилова,Дарик радио

73-годишният Йордан Иванов от Кюстендил, получи ключовете от новата си кола - лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен от Българския спортен тотализатор на площад "Велбъжд" .

73-годишният Йордан Иванов получи ключовете за спечелената от тотализатора кола
netinfo

 

"Играя от 1962-ра година до сега почти редовно, печелил съм тройки и четворки, изобщо не очаквах сега да спечеля колата. Първо проверих фиша, видях, че на печеля и чак на следващия ден се сетих да проверя за втори тото шанс. Нямам книжка, един приятел ще я закара до вкъщи. Имам двама сина, но те не я искат, най- вероятно ще я продам", заяви Йордан Иванов.

Той бе пуснал фиш за 72-ри тираж на ТОТО 2, проведен на 8 септември 2013 г. и спечели от играта „Втори ТОТО шанс". За първи път тото-автомобил беше връчен в град Кюстендил.

„За мен е чест да връча голямата награда от играта „Втори ТОТО шанс" в град Кюстендил. Това е първото събитие в града, макар че от 2002 г. до сега тук има общо 7 участника, спечелили лек автомобил. Надявам се съвсем скоро да повторим празничното събитие в града на черешите и пожелавам на всички кюстендилци още много печалби и награди в игрите на Български спортен тотализатор", каза Светлин Бонев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор в Благоевград . Той поздрави късметлията и му пожела късмет в игрите на СПОРТ ТОТО.