Жена е шофирала колата, блъснала двете деца
Жена е шофирала колата, блъснала двете деца / Darik News, Росица Александрова
Жена е шофирала колата блъснала двете деца
58039
Жена е шофирала колата блъснала двете деца
  • Жена е шофирала колата блъснала двете деца

Млада жена е шофирала колата, която е блъснала двете деца до бл. 35 в квартал „Орфей" и след това е избягала. Това разказаха пред Дарик майката и бабата на пострадалите деца, които са били с тях по време на инцидента. Полицията продължава да издирва неизвестен автомобил и водач.

Според близките на децата, шофьорката е била на около 25 години, със светла коса, управлявала е голяма,западна кола, цвят - зелен. В автомобила е имало и пътуващ, който е седял отпред до водачката.

Жена е шофирала колата блъснала двете деца
netinfo
 

Оказа, че едното пострадало дете е момиченце, а не както съобщават от полицията, че става въпрос за две момчета. Момиченцето се казва Мерджан Емин на 9 години, а момченцето Стефан Стефанов на 7 години. Те са първи братовчеди. Децата са в добро здравословно състояние, но все още стресирани от случая. По-тежко е пострадал  Стефан, който е с охлузване на левия хълбок, а 9-годишната Мерджан е с контузия на пръстите на десния крак.

 

Жена е шофирала колата блъснала двете деца
netinfo

Близките на пострадалите деца не вярват, че виновната шофьорка ще бъде открита и съдена. Чуйте бабата на децата и майката на Стефан Юлия Симеонова.