Концерт в Хасково за Ади
Концерт в Хасково за Ади / СК "Рона", Хасково
Продължават благотворителните инициативи в подкрепа на 17-годишната Ади от Хасково, която е със Стеноза на главния бронх на белия дроб и се нуждае спешно от операция в чужбина на стойност 14 000 евро.
 

16-годишната Ади от Хасково се нуждае от спешна операция


От 17 ч. днес в зала „Дружба“ е големият благотворителен концерт „Глътка въздух, глътка надежда за Ади“, организиран от спортен клуб „Рона“ със съдействието на община Хасково, поканите за който са със стойност на дарението 5 лв. 20 танцови, певчески клубове и таланти от Хасково, Димитровград, Стара Загора, Любимец и село Ябълково ще участват в концерта. Покани за него могат да бъдат закупени и на място преди началото в зала "Дружба". Във фоайето й ще има и благотворителен базар.

театрали от Димитровград с благотворителност за Ади
Областна администрация Хасково

В Димитровград от 18 ч. днес младежката театрална школа „Апропо“ към Детски и младежки център ще представи в бившето кино „Медея“ благотворително за Ади трагикомедията "Любов, кафе и клюки- 10 години по-късно“, чиято премиера бе в края на ноември. Всички покани със стойност на дарението 5 лв. са продадени, информират от димитровградската младежка театрална школа. Дарителска кутия ще бъде поставена във фоайето на бившето кино „Медея“.

Дарителски кутии в подкрепа на Адриана Андреева са поставени на десетки места. Пълният им списък можете да видите в страницата за кампанията в социалната мрежа "Глътка въздух, глътка надежда за Ади". Предстоят и още благотворителни инициативи- флашмоб на 21 декември от 12.00 ч. в Хасково и уъркшоп с открита тренировка по самозащита и крос фит на същата дата от 17 ч. в спортната зала на Димитровград.
 

Димитровградският клуб по джудо и джу-джицу с помощ за Ади


На Ади можете да помогнете и чрез откритата дарителска сметка:
Банка ДСК
Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF