Торта и цветя за ЧРД Дарик от кмета на Димитровград
Торта и цветя за ЧРД Дарик от кмета на Димитровград / DarikNews

С торта, цветя и поздравителен адрес изненадаха екипа на Дарик-Хасково днес от община Димитровград за 21-вия рожден ден на радиото. Тази година празникът е под мотото „21 ПЪТИ КОЙ. 21 ПЪТИ ДАРИК", а програмата отново е поверена на приятели, колеги и гости. Сред водещите и гостите на предавания са: легендарният актьор Джоко Росич, волейболистката Тони Зетова и момичетата от еротичния календар на ЦСКА, певците Володя Стоянов, Жана Бергендорф, Сантра и Веси Бонева.

Торта и цветя за ЧРД Дарик от кмета на Димитровград
netinfo

 

„Времето е най-безжалостния съдник на делата ни, а Вие доказахте, че да защитаваш каузата на свободното слово е сила, която може да издържи на политически и обществени бури, защото „21 пъти кой, 21 пъти Дарик”.

Пожелавам Ви да продължите да отстоявате своята независимост, гаранция за стабилно граждански общество и градивен коректив за развитие. Съхранете обективността на гледната си точка, с прецизността на професионализма!”, се казва в поздравителния адрес.

Тортата с логото на Дарик и празничното мото „21 ПЪТИ КОЙ. 21 ПЪТИ ДАРИК" е дело на димитровградска сладкарница, издадоха от екипа му.