Откриха трупа на хасковлия край село Пчелари, има задържан по случая
Откриха трупа на хасковлия край село Пчелари, има задържан по случая / netinfo

Труп на мъж от Хасково е бил открит в район на стамболовското село Пчелари, научи Дарик. Според съдебния лекар д-р Христо Еленски все още не може да се каже на 100 процента, че става въпрос за убийство. Трупът е откаран в Съдебна медицина - Хасково за аутопсия.

Преди минути от полицията съобщиха и подробности: На 3 януари около 14:30 часа в РУП - Хасково е получено съобщението, че в дере под мост на пътя от село Маджари в посока село Пчелари, община Стамболово, е намерен трупът на мъжа. Установено е, че това е 53-годишен жител на Хасково, който е бил в неизвестност от 01.01.2013г. и е обявен за издирване по молба на жената, с която живее на съпружески начала. По първоначални данни от извършения оглед на местопроизшествието и извършената аутопсия е установено, че по тялото има лицеви рани в областта на челото от удар с тъп предмет или от падане от височина, вследствие на което има счупване на гръбначния стълб.

По случая е заподозрян като извършител 45-годишен жител на Хасково. Той е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.