4980 лв. за 35-годишния Илиян събра концертът Подай ръка
4980 лв. за 35-годишния Илиян събра концертът Подай ръка / Дарик радио-Хасково

4980 лв. за лечението на 35-годишния Илиян от Димитровград, който страда от малкомазъчна артериовенозна малоформация, събра организираният от танцов клуб "Street Dust Dance" благотворителен концерт с мотото „Подай ръка”. 1000 лв. са събрани от продажбата на пропуски, всеки на стойност 5 лв. Още 3980 лв. са събраните предварително от дарители и участници в концерта.

4980 лв за 35годишния Илиян събра концертът "Подай ръка"
netinfo

Той се реализира с подкрепата и на община Димитровград, като се включиха 7 танцови клубове, школи и състави от Хасково и Димитровград, които подкрепят каузата: "Тангра"-Хасково, ансамбъл "Звездица"-Димитровград, школите по джаз и поп пеене и по спортни танци на Академия за таланти-Димитровград, детски, танцов състав и групи за хора "Тракия" при димитровградското читалище "Христо Ботев", детско вокално студио "Таралежите", група за народни хора "Ритъм" от читалище "Вапцаров" в кв. Черноконево и клуб по фолкаеробика "Плетеница".

4980 лв за 35годишния Илиян събра концертът "Подай ръка"
netinfo

Илиян е на 35 г., съпруг и баща, който страда от малкомазъчна артериовенозна малоформация, за която е необходима трета поредна операция.Необходимата за нея сума е 21 600 лв., като 10 000 лв. са от Здравната каса. Още 6010 лв. е събрало семейството му. Необходимата сума сега бе в размер на 5400 лв. и почти е събрана със снощния концерт, коментира основният му организатор Миглена Бинева. Все още не са отчетени средствата от дарения на общинските съветници. Колко са събрали те за каузата ще бъде ясно на 17 декември, когато е насрочено и заседание.