Знаещи, талантливи и усмихнати - такива са децата на Школа ИНТЕНЗИВ
Знаещи, талантливи и усмихнати - такива са децата на Школа ИНТЕНЗИВ / Школа ИНТЕНЗИВ

Първият годишен концерт на езиковото училище доказа, че децата на Школа ИНТЕНЗИВ са знаещи, талантливи и усмихнати. Че ученето е приятно и че можеш да се забавляваш докато получаваш знания си пролича от изпълнението както на малките, така и на по-големите възпитаници на Школа ИНТЕНЗИВ.

Управителят на школата Анелия Атанасова поздрави учениците с успешното завършване на още една учебна година, благодари на преподавателите за професионализма им и пожела на всички да се забавляват не само тази вечер, но и учейки чужди езици.

Преди да започнат изпълненията на сцената в зала „Възраждане“ водещите на събитието припомниха пътя, който езиковата школа е извървяла седемнадесет години след създаването си.

На сцената в зала „Възраждане“ децата пяха, танцуваха и разказваха шеги. В нетрадиционния формат на популярната игра „Стани богат“ участници и зрители показаха колко много знаят, отговаряйки на тематични въпроси, зададени на английски език. Всеки верен отговор бе възнаграждаван.

В края на концерта всички участници се събраха на сцената за едно последно изпълнение, с което доказаха, че Школа ИНТЕНЗИВ е това, което обединява любознателните и това, което ги прави приятели.