В ОУ Неофит Рилски представят Ателие Креативност
В ОУ Неофит Рилски представят Ателие Креативност / DarikNews.bg

На 21 декември 2015 от 14.00 часа в Основно училище "Неофит Рилски" Габрово ще се проведе традиционната инициатива Ателие "Креативност", организирано съвместно с Регионален инспекторат по образование за начални учители от Област Габрово.

Ще бъде споделен опит от учители, които ще представят свои иновации. Презентациите, разработени от началните учители в областта, са на тема: "Съвременни техники на преподаване и учене в обучението по Роден край, Околен свят, Човекът и обществото и Човекът и природата" По време на този модул ще бъдат представени резултатите от Плана за училищни иновации, реализиран през миналата учебна година.

Ще бъде открита изложба с творби на ученици, която е заключителна част от Плана за училищни иновации. През тази учебна година, като продължение на иновационния план, е разработен нов план за училищни иновации, който ще бъде реализиран през тази учебна година, на тема "Живей здравословно". Той включва дейности, свързани със здравословното състояние на учениците, храненето и спорта като важна част от здравословния начин на живот.