Референдум за имотите на властта искат хората на Бареков
Референдум за имотите на властта искат хората на Бареков / netinfo
Реферндум за имотите на властта искат хората на Бареков
70822
Реферндум за имотите на властта искат хората на Бареков
  • Реферндум за имотите на властта искат хората на Бареков

Водач на листата на партия България без цензура за европейските избори ще бъде Николай Бареков, това заяви пред Дарик Ивелина Йосифова, член на Националния съвет на регионите и член на Изпълнителната власт. Тя пожела уточнение във връзка с вчерашна публикация, в която името й бе спрегнато като евентуален кандидат за евродепутат.

„Дали аз ще бъда в листата е въпрос на преценка на тези два ръководни органа на партията, не желая да се спекулира с моето име”, допълни Йосифова.

„България без цензура ще наложи модел, който да не търпи партийни назначения. Партията ни е създадена по площадите и от народа. Има ясно изразена социално-икономическа програма, чрез прилагането на която би се подобрил живота в страната.

Включени са конкретни идеи за майчински добавки, пенсионното осигуряване, безработицата и демографския срив. В момента вкарваме в парламента два законопроекта – за чисти ръце и за подпомагане на малкия и среден бизнес. Искаме да се види хората, които ни управляват какво имат като собственост и как са се сдобили с него. Ако тази наша идея не мине ние сме готови да предизвикаме предсрочни избори. Ще инициираме референдум, който да наложи на цялата политическа класа да покаже имотите си, независимо от гласуването на законопроекта в парламента”, допълни Ивелина Йосифова.

Листата за европейските избори на България без цензура ще бъде готова и обявена другата седмица от председателя Николай Бареков. В нея ще бъдат включени личности от цялата страна, все още не е решено дали ще има габровско участие.