Изтича срокът за записване за  „Каменица ФЕНкупа 2009
Изтича срокът за записване за „Каменица ФЕНкупа 2009 / netinfo

 Днес е крайният срок за записването за участие в квалификационния турнир на  „Каменица ФЕНкупа 2009",  който ще се проведе в Габрово. Това може да стане на официалната интернет страница на турнира. Подадените след крайния срок заявки ще се разглеждат само в случай на възможност за включване на допълнителен брой отбори.

Техническа конференция преди започване на квалификационния турнир ще се проведе на 15 юни в 18.00 часа в  конферентната зала, намираща се в фоайето на зала „Орловец". Присъствието на капитаните е задължително. Това е мястото, където водачите на отборите ще потвърдят реалното участие на тимовете си в надпреварата. Местният координатор подава необходимата обработена информация и схема за публикуване в официалната интернет страница на „Каменица ФЕНкупа 2009".  Жребият се тегли автоматично от системата на сайта и ще бъде публикуван там. От интернет-страницата играчите ще могат да се информират предварително срещу кой отбор ще играят.

Срещите от  квалификационния турнир ще започнат на 19 юни 2009 година и ще се играят на  кортовото игрище на стадион "Христо Ботев" - Габрово.