Ивелина Йосифова, кандидат за евродепутат от ББЦ: Българите заслужаваме повече
Ивелина Йосифова, кандидат за евродепутат от ББЦ: Българите заслужаваме повече / ББЦ

"Българите заслужаваме повече. Партиите, които ни управляват не успяват да се справят, затова хората трябва да дадат шанс на нещо ново", това заяви кандидатът за евродепутат от коалиция "България без цензура" Ивелина Йосифова.

"Стремим се към победа и усещаме силна подкрепа от хората, залите навсякъде са пълни. Младите хора между 18 и 35 години са нашите най-силни привърженици", каза още Ивелина Йосифова.

Щабът на "България без цензура" бе представен днес. Пламен Недков е председател, а Андрей Костадинов - заместник-председател. Тодор Тодоров от ВМРО, коалиционен партньор, и тримата председатели на партията на Николай Бареков в Севлиево, Дряново и Трявна - Дарина Радкова, Георги Георгиев и Божидар Христов, са част от екипа в предизборния щаб.

Ивелина Йосифова кандидат за евродепутат от ББЦ Българите заслужаваме повече
netinfo

Пламен Недков и Веселин Радков са избрани за членове на Националния съвет на регионите на партия ББЦ и ще работят в комисиите по спорт и социални дейности.

500 човека са се записали за членове на "България без цензура" в област Габрово.

"Кандидатът за евродепутат от Габрово Ивелина Йосифова ще осъществи срещи с бизнеса и хората през тази седмица на територията на областта", информираха от предизборния щаб на ББЦ.

В централата на партията в София са пристигнали писма за разговори от страна на европейските партии на либералите, ЕНП и консерваторите. Предстои партията да вземе решение към кое политическо семейство ще се присъедини при успех на изборите за Европейски парламент.

Коалиция "България без цензура" - ВМРО, ЗНС и Движение „Гергьовден” ви кани на 9 май от 18:30 ч. в Дома на културата в Габрово на най-новия спектакъл на трупата на Нешка Робева - „Площадът“.  Със специалното участие на Деси Добрева.

Ще имате възможност за среща и разговор с кандидатите за евродепутати на коалицията „България без цензура“, ВМРО-БНД, Земеделски народен съюз и Движение „Гергьовден“ Николай Бареков, Ангел Джамбазки, Рада Коджабашева, Румен Йончев, Росен Петров, Ангел Славчев, Красимир Каракачанов и др.

Ивелина Йосифова кандидат за евродепутат от ББЦ Българите заслужаваме повече
netinfo