Габровец преби до смърт момиченце на година
Габровец преби до смърт момиченце на година / kazanlak.com

Габровец преби до смърт момиченце на година. 24-годишният ром живеел с майката на детето на семейни начала, последно пребивавали в казанлъшкия квартал Казмера. Това съобщава Ружа Любенова, репортер на вестник "100 вести". Статията е водеща за изданието днес. Полицията в Казанлък е арестувала 24-годишния А. А. от Габрово по обвинение в убийството на дете. „На 14 януари около 15.40 часа в РУ „Полиция“ в Казанлък е бил получен сигнал от Спешния център на болницата, че има починало дете. При последвалата съдебно-медицинска експертиза било установено, че смъртта на детето е вследствие на нанесени наранявания по тялото“.

Успехът, който постигна „КВК Габрово“ дава повод за няколко публикации с автор Светозар Гатев на страниците на "100 вести".

Суперлативи за публиката в зала „Орловец“ и отбора на „КВК Габрово“ изказа водещият нападател и капитан на „Малие Мили Пиянго“ (Анкара) Никола Гьоргиев. Македонският национал беше най-резултатен в първия четвъртфинален мач от турнира за Купата на CEV и заби 35 т. (2 блока, 1 ас и 49% ефективност в атака), които не бяха достатъчни за победа на тима му.

Габровец преби до смърт момиченце на година
netinfo

Повече от 2000 зрители препълниха зала „Орловец“ в сряда вечерта и създадоха уникална атмосфера на четвъртфиналния двубой от турнира за Купата на CEV между „КВК Габрово“ и „Малие Мили Пиянго“ (Анкара). Габровската волейболна публика, която е добре известна в цялата страна, а и в чужбина, отново беше осмият играч на отбора и вдъхнови момчетата за инфарктната победа с 3:2.

В Габрово не обичат открай време отцепниците – заяви лидерът на левицата в града Кристина Сидорова. Тя беше категорична, че точно сега не е време за противопоставяне, а е нужен непрекъснат диалог за изглаждане на противоречията. Според габровски социалисти местната партийна организация надали някога ще прости на Първанов афиширането на АБВ, както и участието му на евроизборите с алтернативна листа.