AVON отличи най-добрите си представители и координатори на местно ниво
AVON отличи най-добрите си представители и координатори на местно ниво / Дарик Габрово

На изискано тържество, снощи, в Габрово бяха отличени най-добрите представители и координатори на AVON за зона 12, включваща Габровска и Ловешка области. Всеки един от участниците в срещата получи малък подарък и "бордна карта за Полет 2012 на AVON 012 SKY". Хрумването е на зоналния мениджър Милена Иванова, която по този оригинален начин отправи своето послание към екипа.

AVON отличи найдобрите си представители и координатори на местно ниво
netinfo

"В AVON има място за всеки, който иска да поеме отговорност за живота си и докато изразява най-доброто, на което е способен, да повлияе по позитивен начин върху живота на другите", пише в обръщението, отпечатано на бордните карти. В началото на срещата бе представен кратък филм за 126 годишната история, целите и принципите на компанията. Присъстващите бяха запознати с новите възможности и продукти на AVON.

AVON отличи найдобрите си представители и координатори на местно ниво
netinfo

 Акцентът на вечерта бе награждаването на най-добрите представители и лидери на екипи за зона 12. За постигнати резултати с грамоти бяха отличени Сийка Христова, Милена Узунова, Ренета Стойкова, Нели Петрова, Даниела Инджева, Борислава Борисова, Цветана Христова, Диана Маринова, Станимир Стойчев. Награди получиха Теодора Цветкова и Мая Казакова, която полага усилия и работи упорито, за да стане кандидат-мениджър.

Последната кампания завършва с 831 представители и 717 поръчки за зона12. "Една компания, която дава 100% гаранция на своите продукти трябва да бъде приемана сериозно. Ние сме амбицирани да увеличим продажбите и представителството в региона",посочи Милена Иванова, която обяви, че такива срещи вече ще се правят на всеки три месеца, а хората, положили усилия и постигнали резултати, ще бъдат стимулирани.