26 отбора ще спорят за купата в 23-я турнир по минифутбол
26 отбора ще спорят за купата в 23-я турнир по минифутбол / sport-gabrovo.com

26 отбора от Габрово, Севлиево, Дряново, Троян и Ловеч ще спорят за купата от традиционния турнир по минифутбол организиран от Община Габрово, съобщава www.sport-gabrovo.com. Надпреварата ще стартира в понеделник, 12-ти януари, а тази вечер в зала “Орловец“ се проведе техническата конференция и беше теглен жребия за първата фаза.

26-те състава бяха разпределени в шест групи – две с по пет отбора и четири с по четири тима. Водачи в тях са съставите на „ВАС – Етъра“, „Стеф – Венци Инс“, „Титан гард“, „Барса“, „Валентин Петров 2004“ и „Чардафон 1919“. За осминафиналите ще се класират директно първите три отбора от групите с по пет тима и първите два от по-малките групи. За последните две места на осминафиналите ще играят бараж отборите заели трети места в групите с по четири тима.

Срещите от турнира ще се играят в работните дни, съответно от 18, 19 и 20 часа. Старт на надпреварата, в понеделник от 18 часа, ще дадат отборите на „Школата“ и „Ну Папа“. От 19 часа е мачът СДК (Севлиево) – „Гарант – Young stars“ (Троян), а от 20 е двубоят между „Делта гард“ (Дряново) и „Веспа“.

Група I

Барса (Севлиево)

Школата

СДК (Севлиево)

Гарант - Young stars (Троян)

Ну Папа

Група II

Чардафон 1919

Делта гард (Дряново)

ФК Марти аверс

Марио фреш

Веспа

Група III

Титан гард

Скорпион

Исполин

Ястребите

Група IV

ВАС - Етъра

Копакабана

Атлетико (Троян)

Шести участък

Група V

Валентин Петров 2004

Община Габрово

2 + 2

Цератицит

Група VI

Стеф - Венци Инс

Шивачите (Ловеч)

Паралел (Севлиево)

Бандолерос (Севлиево)