Желязко Желязков: Категорично осъждам действията на брат ми
Желязко Желязков: Категорично осъждам действията на брат ми / netinfo

Областният управител Желязко Желязков направи пред журналисти изявление, свързано с равносметка в чисто човешки план, която той прави в края на годината.

"2009 ми донесе образно казано една много хубава и една неприятна новина. Щастливото събитие бе раждането на моите внуци - близнаци.

А лошата е свързана с моя брат. За мен това беше безкрайно неприятно и болезнено изживяване. Едно действие или поредица от действия, които категорично осъждам и не приемам и които по никакъв начин не се вписват в моите житейски разбирания и морални ценности. Както вече съм заявил, твърдо отстоявам позицията, че пред закона всички са равни и всеки носи отговорност за постъпките си", заяви Желязков. 

Както е известно, Илия Желязков - брат на губернатора - бе арестуван за митнически злоупотреби на ГКПП Кардам на 23 октомври.

"Редно е областният управител Желязко Желязков да направи изявление във връзка с разследването на брат си, заяви неотдавна в интервю за Дарик радио депутатът и областен лидер на ГЕРБ Румен Иванов.