Започва Каварна рок фест'2010
Започва Каварна рок фест'2010 / община Каварна

Tarja Turunen, Doro, Epica, Atrocity и Leaves`Eyes са първите изпълнители, които тази вечер ще открият „Каварна Рок Фест - 2010". Организатори на поредното издание на фестивала са община Каварна и „Лауд Консертс". Първи на сцената на стадиона в Каварна в 18.00 часа излизат Leaves`Eyes. Хедлайнерът на вечерта Таря Турунен по програма ще пее от 22.20 часа. Тя пристига днес и е поставила пред организаторите изисквания да бъде возена в луксозна лимузина и менюто й да включва здравословна храна, плодове и зеленчуци.

Входът на стадиона ще бъде отворен за публика след 17.00 часа в трите дни на фестивала - 23, 24 и 25-ти юли. В рамките на „Каварна Рок Фест" ще гостуват 14 рок и метъл банди. Организаторите напомнят, че билети за фестивала могат да бъдат закупени и на място, без промяна в цената им. Тридневният билет е с цена 90 лева, а еднодневният е 40 лева. 

Деца и младежи до 18-годишна възраст задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител с билет при влизане на стадиона за концертите. Придружителят трябва да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18 години трябва да има валиден билет за събитието и лична карта. 

Декларацията може да се изтегли и попълни предварително в два екземпляра от сайта на фестивала www.kavarnarockfest.com.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет за събитието, но задължително с пълнолетен придружител с билет, който представя декларацията и копие от акт за раждане на детето.

В пространството на стадиона ще бъдат допускани само любителски фотоапарати.
Професионални или полупрофесионални фотоапарати (със сменяема оптика) и видео техника няма да бъдат допускани.