Отменят благотворителния концерт в подкрепа на Илко за сряда
Отменят благотворителния концерт в подкрепа на Илко за сряда / Младежки център Добрич

Благотворителният концерт „Илко, всички сме с теб”, който трябваше да се проведе на 12 декември, се отменя поради обявения национален траур за жертвите в Хитрино, обявиха домакините от Младежки център – Добрич. Насрочена е друга дата за концерта - 14 декември (сряда), отново  с начален час 18:30- сет  в залата на Младежки център.

Поради ангажираност, поп-фолк звездата Галин няма да вземе участие в концерта. Организаторите на проявата се надяват, че отсъствието на изпълнителя Галин няма да попречи на хората, които искат да подкрепят Илко в тежката битка. Близките му припомнят, че той е в състояние на будна кома след претърпяна автомобилна катастрофа. Необходими са 99 600 евро за лечението му в клиника в Бон, Германия. На входа на Концертна зала ще бъде поставена кутия, в която всеки може да пусне своето дарение в подкрепа на Илко.

В концерта ще вземат участие Музикална школа "Доминанта", Студио за поп-рок певци "Сарандев", дуо Иван и Милена, клубовете "Хорце" и "Пъстър хоровод", Хип-хоп формация "NNS CREW" и Ансамбъл "Добротица".