Канят фирми на панаири в Румъния и Испания
Канят фирми на панаири в Румъния и Испания / ТПП
Добрички фирми са поканени на Изложението за хотелско оборудване, мебели и кетъринг, което ще се проведе на 2 март в изложбения център в Констанца, Румъния. Там браншовиците ще имате възможност да открият потенциални бизнес партньори, да договорят кооперирани или да проучат продуктите и услугите, предлагани от конкуренцията.
 
Организатор на събитието е Камарата за търговия, индустрия, навигация и земеделие в Констанца в партньорство с ТПП-Добрич и Enteprise Europe Network Добрич.
 
На панаира ще бъдат изложени: обзавеждане за хотели, ресторанти, кухни; професионално оборудване за ресторанти, барове, кухни, лаборатории, перални; оборудване и продукти за почистване и хигиенизиране; хладилни инсталации и оборудване; професионална посуда и стъклария; автоматични кафе машини и машини за топли напитки и разпределящи системи и др.
 
Участието в посещението на панаира и срещите е безплатно. Пътуването до мястото на изложбата е за сметка на участниците.
 
Търговско-промишлената палата организира и посещение на изложението „Храни и вино” в Логроньо, регион Ла Риоха, Испания. Поканени за участие са фирми - вносители и дистрибутори на вина и хранителни продукти, представители на хранителни вериги, агенти занимаващи се с поръчки за хотели и ресторанти, вериги от магазини за деликатеси и др. Фирмите – домакини са производители и търговци на вина с произход Ла Риоха, зеленчукови консерви (пипер, артишок, гъби, и др.), зехтин, наденички, сосове, готово месо, сирена, пресни плодове и зеленчуци и др.