Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич, архив

Учебен час „Съставяне на родословно дърво” ще се състои от 10.30 часа в РБ”Дора Габе” с ученици от ХГ „Св. св. Кирил и Методий”, участници в клуб Краезнание по проект Успех на МОМН. Лектор ще бъде краеведът Георги Топалов.

Този следобед в Хуманитарната гимназия ще се проведат Музикално-образователни концерти „Стилове в музиката“ и „Музикални инструменти“ на Български камерен оркестър с диригент Алексей Измирлиев.

Концерт ”Подари ми любов”, посветен на 14 февруари  – Ден на Свети Валентин, ще се състои днес от 18.30 часа в Младежкия дом. Участват групи от Общински младежки център - Студио за поп – рок певци”Сарандев”, Латино клуб”Алегрия”,  Хип-хоп и брейк формация “NNS CREW” и гости: Група”New 5”, Арт център”Палитра”, Балет “My Dance”.

Спектакълът „Няма да платим! Няма да платим!“ по Дарио Фо ще се играе от 19 часа в камерната зала на драматичен театър „Йордан Йовков“. Режисьор е Костадин Бандутов, с участието на актьорите Любов Николова, Георги Калчев, Владимир Трендафилов, Татяна Христова, Бистра Боева и Радомир Андонов.