Диян от Дийп зоун излиза на сцената с New 5
Диян от Дийп зоун излиза на сцената с New 5 / netinfo
Диян от Дийп зоун излиза на сцената с New 5
49023
Диян от Дийп зоун излиза на сцената с New 5
  • Диян от Дийп зоун излиза на сцената с New 5

Диян Савов от Дийп зоун ще излезе на сцената заедно с добричкия квинтет New 5 утре вечер на полуфинала на българската Евровизия. Това ще бъде изненадата в изпълнението на групата от СОУ"Климент Охридски", съобщи вокалният педагог Милена Пеева. Тя не разкри какво точно ще бъде участието на Диян - DJ Дидо Ди, но вероятно той ще миксира като диджей по време на песента. New 5 ще открият конкурса и ще се представят първи сред общо 22 участници. Учениците от Добрич ще изпеят английския вариант на парчето си „Направено от българи" - „Chance for Better Life", продуцирано от Deep Zone. 

Групата спечели симпатиите и най-много точки от журито по време на предварителния кръг на конкурса, преборвайки се с утвърдени имена, като Маргарита Хранова, Десислава, Софи Маринова. Утре полуфиналът ще се предава пряко по БНТ 1 от 20.50 часа. Резултатът за всяка песен ще се формира 50% от мнението на журито и 50% от пуснатите за нея есемеси от зрителите. Първите 12 песни се класират за финала. 

Милена Пеева призова добричлии да подкрепят младите таланти Деница, Иванина, Ева-Мария, Ралица и Иван и да изпратят SMS за тяхната песен. Чуйте я в прикачения файл: