Без вода и ток в областта днес
Без вода и ток в областта днес / Дарик Нюз - архив

Без вода до 15.00 часа заради отстраняване на аварии ще останат живущите по ул.”Антон Стоянов” – до фирма „Стил строй” и по ул.”П.Хитов” – до психодиспансера, информират от ВиК. С нарушено водоподаване ще бъде и районът около авиограда, ул.”Калиакра” – до зеленчуковата градина и кв.”Добротица” – до Дом за медико социални грижи за деца.

Без ток до 17.00 часа, поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще останат следните улици в Шабла – „Втори юни”, „Струма”, част от „Заводска”, „Поморие”, „Емине”, „Изток”, „Опълченска”, „Червеноармейска”, „Батак”, „Вихрен”, „Добруджа”, „Възраждане”, „Средна гора”, „Въча”, „Мургаш” и УПК, съобщават от Е.ОН.

До 12.00 часа поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия ще бъде прекъснато електрозахранването в района на бл. Дунав №20 и №22 и ЦДГ „Приказен свят” в Добрич.

От 13.00 до 16.00 часа без ток ще остане районът около хипермаркет „Кауфланд” в Добрич. До 17.00 часа с прекъснато електрозахранване ще останат улиците „В.Петлешков”, „Хан Крум”, „Иван Асен”, „Цар Петър” и „Цар Симеон” в областния град.

До 16.00 часа заради ремонт на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Победа, Минково, Котленци и Свещарово в община Добричка.

До 16.00 часа ще бъде спряно електрозахранването и в района на ул. Добротица № 52, ул. „България”, ул. „Хаджи Димитър” в Каварна и ветрогенераторите на извод Каварна.

До 17.00 часа без ток остават в/з Фиш – Фиш, почивна база „Лагера” и селата Стражица и Бобовец в община Балчик.