„Шведска маса” разкри заговора срещу Волен Сидеров
„Шведска маса” разкри заговора срещу Волен Сидеров / колаж: Атанас Аргиров
„Шведска маса” разкри заговора срещу Волен Сидеров
69379
„Шведска маса” разкри заговора срещу Волен Сидеров
  • „Шведска маса” разкри заговора срещу Волен Сидеров

И отпочна се още един седмоднев от месеца първи на годината втора от прогонването на гербератор Ленторезец Първокопник  от трона държавен.

И появи се  боляринът Волений, пък с думи най-злостни обруга една девица алафранга, пък после с десница ступа един от вътрешните стражи. И когато вдигна се крамолическа пропаганда и смут настъпи, тогаз Волений безстрашно срещу всинца излезе и като ги погледна в очите, попита ги „Искате ли да ви покажа фалоса си?”, а враговете уплашиха се, вкупом в бягство втурнаха се, за да не се изправи болярският.

Тогаз хората по агората учудиха се и питаха се какъв ще да е този сенатор, дето срамотиите развява си, а двама поставиха си ликовете на Волений връз лицата си, но появи се личната гвардия на болярина и заплаши ги и хока ги и две деви неустрашими готови бяха с гърди голи да защитят лидера си.

Така людете разделиха се, а океан от омраза заля ги, само един Никола Бареций дела богоугодни вършеше и зъбите на хората готов беше да оправи.

В тези времена усилни до петък стигна се, тогава крава излая, агне изкукурига, а петел измуча с глас магарешки. Подир тия знамения страшни и поличби зловещи, две радиоизчадия, що Красимир Калудовсон и Веселин Максимовсон зовяха се, предаването „Шведска маса” започнаха и навред настана рев, вой и скърцание със зъби, народът человечески беше предаден на гибел телесна и погибление духовно.

Още от самото начало двамата водещи въведоха в ефира някакъв депутатски фалос. Обявиха народния представител за фалосоносителя на страната. Така между другото и се понесе отвратителна песен, кавър версия на Гънс енд Роузис.

Малко по-късно последва рубриката „Колосални простотии”. Освен обявата на гладиатора в любовта, който дирел жена за сериозна връзка, беше дадено място и на обяви за порцеланови мивки, автокранисти и търсене на продавачка в мол.

Стигна се до основната тема на предаването, посветена на въпроса дали г-н Сидеров е жертва на заговор или просто си се държи така.

В един момент позвъни слушателят Борката. Той наруга водещите и слушателите, които оплюват Волен Сидеров, защото човекът бил важен и ценен за държавата. Според Борката ако г-н Сидеров вземел властта, щяли да изгонят страната ни от всички регионални, планетарни и междугалактически съюзи. „Даже и от Съветския съюз” – изрева Борката.

След него г-н Петров призна, че годината е започнала много добре с много посрани задници и попита дали някъде не се предлагат за продажби евтини гърнета.

Римлянина сложи диагноза на народния представител със склонност към показване на фалоса си. Призова всички булки да му се обадят, за да ги заплоди, понеже бил превъзбуден и в истерия. За решаване на проблема слушателят предложи депутатът да се натопи в студеното море, докато му се успокоят нервите.

Бат Коста призова да не се занимават хората с този човек, защото ситуацията била безумна.

Ники пусна плочата за чорбарите и направи анализ на поведението на някой си Стойчо Гарсониерата.

След него слушателят Ванко разви тезата, че когато на Волен му падне имунитета, тогава ще чуе на прокурора кларинета.

Последва разумно изказване на Радо, който попита водещите какво ще правят, ако г-н Сидеров иска право на отговор.

След него, останал в анонимност слушател обясни, че желаещият да покаже фалоса си депутат е вероятно комплексиран човек, който не е ходил войник, няма деца и също като в циганските семейства е взел гаджето на доведения си син.

Накрая прозвуча една песен на Нидялку, ямболският синигер, и всичко свърши.