Хороскоп
Хороскоп / netinfo
В този миг вероятно мнозина от вас търкат бясно някоя друга стъклена топка или хвърлят боб като пощръклели, че да разберат какво ги чака през този ден. Спокойно , де!!! Нали аз съм тук. Промъкнах се тихо като един подъл разузнавач и подслушах какво си говорят звездите и чух следното.

Ония типове от зодия Овен да знаят, че днес ще харчат пари за глезотии или както казват бабите в Шуменско за гевезелъци.

Телците пък ще се спукат от работа, за която май няма да получат нищо повече от похвала. Ама, то никога не е лошо да чуеш добра дума за себе си.

На аз тази сутрин чух приятен женски глас да казва “Снощи беше страхотен” и аха да засуча мустак, ама се разбра, че този глас не е на жена ми, а на неизвестна героиня в една тъпа реклама.

А по принцип жена ми сутрин казва ,,Ооо, снощи пак си изръсил чорапите си из цялата къща.”

Близнаците днес ще докажат на всички, че много ги бива в това и в онова.

Раците пък ще спечелят уважението на някакъв непознат господин с умелата си и навременна намеса в заплетен казус.

Лъвовете трябва да проявят биволско спокойствие и железни нерви, защото иначе могат да допуснат драматична грешка с непредвидими последици.

Девите ще бъдат застигнати от една мноооого приятна изненада. Един вид отваряте хладилника и там торта, посягате към нея и в този момент от тортата изскача гола мома, която иска да я стоплите....абе, нещо от тоя сорт.

Везните ще изпаднат в състояние на професорска разсеяност, която обаче ще бъде изтълкувана от ваши зложелатели като тъпота. Ама, оставете ги тия мискини и вагабонти да си хортуват каквото искат.

Все пак не забравяйте да изключите ютията, да затворите вратата и да закопчеете дюкяна си, че иначе лошо.

Скорпионите трябва да приемат с чувство за хумор критиките, които ще им отправят началниците.

Стрелците пък ще получат изненадващо пари....ваши са, харчете ги с усмивка.

Звездите препоръчват на козирозите да бъдат усмихнати, приветливи и изкъпани, защото денят и срещите през него са решаващи.

Водолеите ще наложат силово своето мнение по заплетен случай. Да знаете, че така отговорността за бъдеща издънка ще е изцяло ваша.

Рибите пък ще имат многто ангажименти, но ще ги изпълнят като едни истински отличници. Браво на тях.