Гринго и Сливков остават в ареста
Гринго и Сливков остават в ареста / Лалка Димитрова
Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков остават в ареста. Това решиха преди минути окръжните магистрати в Бургас, с което потвърдиха определението на айтоския районен съд отпреди седмица.
 

72 часа за изнудвачи на айтоски бизнесмен


Щом чу решението Давидов поиска да поговори с половинката си Софи Маринова, но беше спрян от полицаите, което стана причина за спречкване между него съдебните охранители. Наложи се да бъдат повикани допълнителни сили, предаде репортер на „Дарик“ радио.

Гринго и Сливков остават в ареста
Лалка Димитрова


„Невинен съм. Защо ме държат!? Бият ме“, крещеше Гринго, който беше изведен от съдебната зала зад плътен кордон от униформени. След като чу за окончателното решение на съда, половинката му Софи Маринова избухна в сълзи.
 

Гринго на Софи: Направиха ме черна точка в обществото


"Гринго не е виновен. Трябваше поне под домашен арест да бъде. Животът ни се обърна. Нямат доказателства и той затова избухна. Искаше с мен да се види. Те и това не дават. Какво е това нещо, какво е това чудо", ридаеше певицата, а бабата на Гринго я утешаваше. 

Решението на бургаския съд е окончателно, което означава, че Гринго и Сливков остават зад решетките до началото на съдебното следствие. Срещу тях са повдигнати обвинения за рекет и заплахи за убийство.
 

Съдът в Айтос: Гринго на Софи в ареста. Певицата: Чудя се кой път да хвана


Според прокуратурата, двамата скалъпили схема за изнудване на търговеца Атанасов. Искали суматата от 50 000 лева, като го заплашили и с убийство. Според материалите в кориците на делото, Давидов е осигурил на Сливков квартира и мобилен телефон, от който мъжът провеждал разговорите с пострадалия Атанасов.