Гарантирано от ПП “МОРЕ”: Тънково ще има канализация до 2015 година
Гарантирано от ПП “МОРЕ”: Тънково ще има канализация до 2015 година / netinfo

Тънково ще разполага с модерна канализация до 2015 год. - обяви по време на среща с жителите на селото досегашният председател на общинския съвет в Несебър и водач на листата на ПП "МОРЕ" Благой Филипов.

За реализацията на ключовия инфраструктурен проект съветниците гласуваха през изминалия мандат 4 300 000 лв.

Канализацията ще бъде свързана с канално-помпената станция, която ще бъде изградена в местността „Стролата". След приключването на проекта в Тънково ще започне асфалтирането на улиците, изграждане на тротоари и  поставяне на улично осветление - гарантира г-н Филипов.

Кандидатите за общински съветници от листата на ПП „Море" определиха строителството на нова спортна зала като значим проект, който е бил успешно реализиран през изминалия мандат. Според лидерът на партията Йордан Динев много от политическите опоненти не отчитат постигнатия положителен ефект от това съоръжение и си просвояват заслуги, за да заблудят жителите на селото и общината.

Благой Филипов пое категоричен ангажимент да бъдат осигурени средства, с които детската градина в Тънково да бъде санирана, старата дограма да се поднови с нова, както и да бъде изградена нова детска площадка.

В програмата на ПП "МОРЕ" за следващите 4 години за село Тънково се предвижда  изграждане на нова автобусна спирка, озеленяване и освежаване на градинките, благоустрояване на гробищния парк, ремонт на здравния пункт, осигуряване на по-добро медицинско обслужване, доизграждане на стадиона и още редица важни инициативи заместните жители.