/ Дарик радио
Бургас най-добър за живеене
97696
Бургас най-добър за живеене
  • Бургас най-добър за живеене
Бургас спечели за четвърти път класацията „Най-добър град за живеене“ на Дарик радио. Тази година той обра овациите и от гласуването на слушателитe на Дарик и читателите на darikradio.bg.

Димитровград с приза "Бизнес град" на Дарик

Заместник-кметът по евроинтеграцията Руска Бояджиева получи наградата, тъй като градоначалникът Димитър Николов в същото време подписа договор за сътрудничество с руския град Ярославъл.
 
 
Най-добрият град за живеене в България за 2017

Най-добрият град за живеене в България за 2017

Публикувахте от Дарик радио в 7 юни 2018 г.


На церемонията в столицата присъстваха вицепремиерът Томислав Дончев, министри, техни заместници и много кметове от цяла България.

р
Дарик радио

„Благодаря на Дарик, че поддържа тази инициатива и позволява на Бургас да направи кариера в нея. След като спечелихме първия път, окачихме табелата на видно място в общинска администрация.

Гордост: Сливен е Зеленият град на България

Но ефектът от това е най-вече върху самочувствието на жителите на нашия град. Кара ги да са особено чувствителни към всеки проблем или недостатък, който се появи в Бургас и да изискват от нас. Дарик са ни огромен и важен партньор в това, защото съумяват да показват обективното положение в града, но и да сочат хубавите неща в него“, сподели Руска Бояджиева.


ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА
 

Дончев Фандъкова
netinfo


"Бургас е най-добрият начин България да завърши на Югоизток. Той е толкова добър град, че след обявяването на тази награда съм убеден, че хиляди ще се втурнат по магистралата в посока Бургас.

На кмета Димитър Николов явно ще му трябва специална алея, за да си подреди всички отличия, които е получил", каза вицепремиерът Томислав Дончев.