200 бургазлийчета ще тренират в лагер на „Реал Мадрид“
200 бургазлийчета ще тренират в лагер на „Реал Мадрид“ / http://www.campusexperiencebulgaria.com/

Над 200 момчета и момичета от 7 до 17- годишна възраст ще могат да участват в първия за Източна Европа летен лагер на „Реал Мадрид”,  който ще се проведе в Бургас. По предложение на кмета Димитър Николов там ще влязат и деца в неравностойно положение от нашия град. Кампусът ще започне от юли и ще продължи до края на август, в няколко цикъла. Участниците ще имат ежедневни занимания по футболна теория и практика, сутрин и следобед.

При завършване на всеки цикъл, участниците ще получават официален сертификат за завършен курс на обучение и пълна екипировка:  фланелка, гащета и чорапи с логото на „Реал Мадрид”, фотоалбум със снимки в различен размер, сак и шапка с логото на кралския клуб. Те ще бъдат обучавани по всички спортно-възпитателни аспекти от програмата и  методите на обучение, характерни за футболния колос, каза Александър Дюлгеров, треньор в неговите школи.

Записването на желаещите да участват ще започне от 25 април 2013 г. Очакват се деца от България, Русия, Турция, Украйна, Полша и други източноевропейски държави. Подробности на интернет сайта http://www.campusexperiencebulgaria.com/