Удостоиха Краваров с втори дан по таекуон-до
Удостоиха Краваров с втори дан по таекуон-до / Община Банско

Нова спортна зала откриха в Банско. Спортният комплекс е оборудван с уреди и пособия за спортните клубове по таекуон-до и кик бокс. Марио Богданов-президент на Българската федерация по таекуон-до, Тодор Козладеров - вицесветовен шампион и петкратен Евроепйски шампион, декларираха пред кметския екип на Банско и младите състезатели, че ще помагат активно за добрата подготовка и спортна реализация на младите спортисти от курортния град.

Шестима от състезателите в отбора по таекуондо показаха завидни умения в демонстрациите, подготвени от световния шампион по таекуондо от Банско Николай Кехайов. След като  бе прерязана лентата, Марио Богданов връчи на кмета Александър Краваров почетен втори дан по таекуон-до, за съдействието си и помощта за клуба и базите за този спорт.

След официалното откриване на спортната зала, бяха връчени и наградите на община Банско за “Спортист на годината”. В присъствието на много спортисти, треньори и спортни деятели, бяха наградени най-добрите състезатели от Банско за 2010 година. Почетното първо място зае Михаил Клечеров, на второ място бе класиран Иван Златев, а третото място зае Дафинка Коева.

Плакети за “Спортист на годината” получиха и Георги Малчов, Георги Цветков, Васил Чорбаджиев и Райна Коюва. Специалната награда на община Банско бе връчена на Николай Кехайов. Отличените спортисти получиха  подаръци и парични награди, отпуснати от кметската администрация.