Отнеха избирателите на Снежана Гроздилова в Пиринско
Отнеха избирателите на Снежана Гроздилова в Пиринско / netinfo
Отнеха избирателите на Снежана Гроздилова в Пиринско
20364
Отнеха избирателите на Снежана Гроздилова в Пиринско
  • Отнеха избирателите на Снежана Гроздилова в Пиринско

След два мандата в Народното събрание пиринският депутат от НДСВ Снежана Гроздилова не е включена в кандидатдепутатската листа на жълтата партия в Първи многомандатен избирателен район. По решение на Политическия съвет на НДСВ Гроздилова ще участва като кандидат за народен представител в 24-ти Софийски избирателен район, чиято листа оглавява вицепремиерът и министър на образованието Даниел Вълчев.

Не съм запозната с благоевградската листа, не знам по какви критерии са подбрани кандидатите и не мога да коментирам състава й, заяви пред Дарик Снежана Гроздилова, която уточни, че с нея не са водени никакви преговори за участие в НДСВ листата в Пиринско.

По предварителна информация Гроздилова ще бъде на неизбираемо място и в столичната листа. Отреденото й място е след предвидената позиция за коалиционния партьор на НДСВ - „Зелената партия – Българските зелени”.

Чувствам се удовлетворена, два мандата в Народното събрание не са малко време, надявам се моята работа като депутат и член на парламентарните комисии по образованието и науката и за борба с корупцията, да бъде оценена достойно, каза Снежана Гроздилова. 

Още коментари от Снежана Гроздилова чуйте в прикачения файл