Министър Папазов участва в тържествата за празника на Сандански
Министър Папазов участва в тържествата за празника на Сандански / /www.mtitc.government.bg

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще участва в тържествата по случай празника на Сандански, съобщават от пресцентъра на държавната институция.

Той ще поздрави в 18:00 часа жителите и гостите на града по време на официалната програма. По-рано през деня министър Данаил Папазов инспектира важни инфраструктурни обекти за областта. Утре министърът ще открие медиен семинар за представяне на проектите, предвидени за финансиране по ОП "Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014 – 2020 г. Събитието ще се проведе в Сандански.

В рамките на деня, всеки от бенефициентите по програмата ще представи проектите, които се подготвят за финансиране до 2020 г., както и напредъка в работата по Оперативна програма „Транспорт“ 2007 – 2013 г.

В събитието ще вземат участие и заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Петър Киров, директорът на дирекция „Координация на програми и проекти“ в МТИТС Галина Василева, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Стефан Чайков, изпълнителният директор на Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти“ Асен Антов, заместник-генералният директор на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ Христо Алексиев и др.