ГС ЕКИП вече си има офис
ГС ЕКИП вече си има офис / снимки: Дарик - Благоевград, Елина Христова

Гражданско сдружение "ЕКИП" се сдоби със свой офис, който отвори врати от началото на тази седмица. Новият дом на сдружението се намира на ул. "Тракия" № 6 в Благоевград, на втори етаж в сградата, където се помещават Регионалният инспекторат по образованието и КТ "Подкрепа".

Офисът ще работи ежедневно без почивните дни, съобщи председателят на "ЕКИП" и общински съветник Владимир Елезов. Всеки делничен ден до 17.00 ч. на разположение ще бъде служител, който ще приема граждани, молби за членство и ще организира срещи с ръководството на сдружението. Тази задача е поверена на Ирина Ваклинова.

ГС "ЕКИП" вече си има офис
netinfo

Поставена е и пощенска кутия, в която желаещите могат да подават сигнали, молби, предложения, оплаквания и да предлагат свои идеи, уточни Елезов. По думите му с разкриването на централата работата на сдружението значително ще се улесни, защото досега голяма част от дейностите са вършени "на крак".

ГС "ЕКИП" вече си има офис
netinfo

За новия офис на "ЕКИП" ще бъде официално съобщено на членовете на сдружението по време на общо събрание този четвъртък от 19.00 ч. в зала № 5 на Община Благоевград. В дневния ред на събранието се предвижда обсъждане на материалите за редовната сесия на Общинския съвет на 25 февруари. Ще бъде коментирана и програмата за управление, която готвят отделните комисии на гражданското сдружение. По традиция на общото събрание "ЕКИП" ще приеме и нови членове.

ГС "ЕКИП" вече си има офис
netinfo