Централата на Обединените земеделци в шок от предизборните манипулации на ГЕРБ
Централата на Обединените земеделци в шок от предизборните манипулации на ГЕРБ / netinfo

За да подкрепят кандидатурата на инж. Благой Дункин за кмет на Община Разлог, днес в планинския град дойдоха представители на Обединените земеделци - заместник-председателите на централното ръководство Моньо Христов и Георги Каркъмов, председателят на Експертния съвет и член на Постоянната комисия Атанас Енгьозов и членът на Постоянната комисия Георги Димитров.

Всички те бяха шокирани от обстановката на психически терор от страна на управляващата партия ГЕРБ, както и от броя на проверките от ДВСК на заведения на симпатизанти на Дункин.

Централата на Обединените земеделци в шок от предизборните манипулации на ГЕРБ
netinfo

Моньо Христов призова хората да гласуват, за да няма санитарен ден в Разлог. Георги Калкъмов апелира към жителите на община Разлог да не се поддават на манипулациите и да се явят на изборите с ясното съзнание, че демокрацията в България няма да позволи да се извършват заплахи срещу определи кръгове от хора в общината.

Вярваме, че хората на Разлог са бойци и не се страхуват от демагогските заплахи на управляващите!

Представителите на централното ръководство на Обединените земеделци поеха ангажимент да сезират европейските институции за своеволията на ГЕРБ и на държавните структури в община Разлог.