Андон Тотев удостои Стефан Шарлопов с приз Инвеститор за 2007-ма година
Андон Тотев удостои Стефан Шарлопов с приз Инвеститор за 2007-ма година / netinfo
Плакет за най-добър инвеститор за 2007-ма година връчи кметът на Сандански Андон Тотев.

Призът получи Стефан Шарлопов на първият благотворителен коледен бал организиран от сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, на който общината е съорганизатор.

Стефан Шарлопов направи най-голямата инвестиция в Сандански през годината и направи градът и общината домакин на хиляди туристи предпочели да почиват тук.

Награждаването стана на специална церемония, на която присъства председателят на Българската ресторантьорска асоциация Благой Рагин, собственици и управители на водещи фирми в общината.

Благотворителният бал бе открит от Илия Пасков, председател на Сдружението на хотелиерите в Сандански. Още един плакет с инициалите на община Санднаски връчи кметът Андон Тотев на благотворителната вечер - за най-добър инвеститор в спорта на собственикът на ФК"Вихрен" Константин Динев.

В благотворителният търг бяха предложени картини на местни художници, а средствата събрани над 29 хиляди лева ще бъдат предоставени за на паралелката по туризъм в ЗПГ "Климент Тимирязев", и на Дневният център за деца с ментални увреждания "Света Неделя" в Сандански.

Инициаторите се обединиха около идеята благотворителният коледен бал за в бъдеще да стане традиция.