Адвокат писал в разследвания форум на Дарик като Апостол Павел
Адвокат писал в разследвания форум на Дарик като Апостол Павел / Снимка: Любима Калпачка
Адвокат писал позитивно в разследвания форум на Дарик с име "Апостол Павел"
22587
Адвокат писал позитивно в разследвания форум на Дарик с име "Апостол Павел"
  • Адвокат писал позитивно в разследвания форум на Дарик с име "Апостол Павел"

Известният в Пиринско адвокат Милуш Бараков, който е бивш съдебен шеф, е писал в разследвания от прокуратурата и службата за борба с организираната престъпност свободен форум на Дарик-Благоевград под името "Апостол Павел".

Адвокат Бараков се обади сам в редакцията на Дарик радио и заяви отговорно, че във форума е призовавал за помирение и разум мужду разделените на враждуващи групи магистрати в Благоевградско.

"Писах само един коментар и се подписах като Апостол Павел. Преди няколко дни видях във форума, че някой си е позволил да пише злобни и клеветнически неща срещу благоевградчаните Мирчо Люнгов и Петър Дошков, като се е подписал с моето име", коментира адвокат Милуш Бараков.

"Чувствам се опозорен от този факт, че е злоупотребено с моето име. Ще поискам от съответните органи да разследват кой е злонамереният участник във форума и ще поискам той да понесе съответната наказателна отговорност", каза адвокат Милуш Бараков.

Форумът на Дарик-Благоевград е обект на разследване от страна на прокурор Райна Бачева и служителя в благоевградската полиция Йордан Георгиев от 24 август, след жалба на председателя на Окръжен съд - Благоевград, Красимир Аршинков, който е заплашен анонимно с убийство в коментарите под публикация и интервю в dariknews.bg.

Какво още казва Милуш Бараков, чуйте в звуковия файл.