Тяхното послание е да бъдем добри един към друг
Какво си пожелаха жителите на Африка за новата година? Специалното празнично видео представя Voice of America (VOA).

Фезил Мугиба от Йоханесбург би искала годината да бъде много успешна, здрава и богата за всички. Тя пожелава на хората да не забравят мечтите си.

Мариете Бааджийс от Кейптаун пожелава Бог да бъде с хората през цялата година, да има късмет за всички. Рини Дейвис пък желае всички в Южна Африка да не повтарят грешките си и да бъдат решени проблемите с водната криза и електричеството. 

Келвин Роч от Кения желае здраве и благоденствие. Неговото послание е да бъдем добри един към друг. Той смята, че приоритет трябва да бъде психичното здраве на хората.
Тери Ан Наташа също е от Кения. Тя иска да завърши училище и да отиде в гимназия, където да намери много истински приятели. "Моето послание към света е да бъдете мили, защото добротата, която проявявате към другите, се връща при вас", казва тя.

Задок Чеули, иска да направи кариера, а Шарън Нелима - да започне да се занимава с фитнес, защото за нея здравето е приоритет. "Посланието към света е да бъдем добри към всички. Не знаете с какво се бори човекът срещу вас, така че единственото нещо, което може да направите, е да бъдете добри към него", споделя тя пред Voice of America (VOA).
Voice of America/Nova.bg