Ново наказание за Наполи
Ново наказание за Наполи / netinfo
Феновете на Наполи няма да могат да посетят съботния мач на своя тим с Палермо, заради притесненията на официалните власти от тяхното поведение през изминалите седмици.

Италианската комисия, която се занимава с хулиганството по стадионите, обяви в съобщение, че поведението на запалянковците на Наполи по време на мачовете с Ювентус, Реджина и Фиорентина е основната причина за драстичното решение.

Тимът вече игра без публика по време на домакински си мач с Дженоа, след като запалянковците показаха обидни транспаранти и хвърляха бутилки и бомби на предишния мач на тима.

Отборът на Ювентус очаква все още тяхното наказание за поведението на феновете им в мача с шампиона Интер, завършил в Торино при резултат 1:1. Началният сигнал на дербито бе отложен за известно време, след като Роберто Манчини бе замерян с яйца от феновете на „старата госпожа”, а гнева на публиката си навлече и бившия нападател на тима Златан Ибрахимович, срещу когото бяха издигнати обидни лозунги и който бе обиждан през целия мач.