Емил Велев: На летището имаше само пияни и дрогирани
Емил Велев: На летището имаше само пияни и дрогирани / netinfo
Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви на пресконференцията си преди мача с Локомотив Пловдив, че не е притеснен от реакцията на феновете, след отпадането от БАТЕ Борисов в Шампионската лига.

„На аерогарата имаше 15 човека. Аз чух и други реакции от фенове, които от дълго време идват на стадиона и подкрепят отбора. Тези хора милеят за отбора, не ругаят футболистите. На летището видях само дрогирани и пияни хора, това е моят коментар”, отсече Велев.

„Постарахме се максимално да подготвим футболистите за утрешния мач. Знаем, че ни чака тежък мач, Локомотив винаги е играл на сто и повече процента срещу Левски. Трябва да покажем възходяща линия в нашата игра”, продължи треньорът на „сините”.

Левски няма да използва срещу „смърфовете” Гошо Петков, Лусио Вагнер и Николай Димитров, които са контузени, както и извадените от състава Веселин Минев и Жеан Карлос.

„След мача срещу БАТЕ Борисов ще се наложат някои промени. Аз принципно съм привърженик да се разчита на играчи, които от дълго време са в титулярния състав. Ще заложим на нападателна схема и ще търсим победата от първата минута на двубоя”, допълни Емил Велев.

„Разговаряхме със собственика, с Боримиров и играчите, знаем какво се случи. Футболът е спорт, ние сме професионалисти и гледаме напред. Футболът трябва да се практикува всеки ден”, заяви Велев.

„Надявам се да не повторим грешката от отпадането с Тампере. Трябва да мотивираме играчите след отпадането. Макар, че думата мотивация не я разбирам когато говорим за футболисти на Левски. Ще се стремим да играем нашия атакуващ футбол, който аз искам”, отбеляза старши треньорът на Левски.