Агентът на Дарко: Ще подпишем за още две години, в Левски му е най-добре
Агентът на Дарко: Ще подпишем за още две години, в Левски му е най-добре / netinfo
Мениджърът на македонеца Дарко Тасевски Здравко Тодоровски отбеляза в специално интервю за Гонг, че за бъдещето на футболиста най-добрият вариант е да остане още две години на „Герена”. Както е известно контрактът на халфа със „сините” изтича в края на този сезон, като има и опция за още една година.

„Започнахме преговорите. Аз вече имах среща с господин Боримиров. Дарко иска да остане в Левски, а и Боримиров е на мнение, че отборът има нужда от Тасевски. Футболистът все още не е дал достатъчно на Левски. В последния полусезон той показа, че може да е много ценен за състава. Мисля, че ако остане, и двете страни ще са доволни. На мнение съм, че сме близко до позитивно решение. Желанието ни е Дарко да остане още две години в Левски”, отбеляза за Гонг агентът на Тасевски.

„Отношенията ни с Левски са отлични. Знаете как се стигна до преминаването на Тасевски в клуба. Ние силно желаехме той да заиграе в Левски. Сега няма как да сме на друго мнение. Смятам, че Тасевски ще играе още две години в Левски. Няма кой знае какви разминавания, така че ще се разберем с Левски”, продължи импресариото Здравко Тодоровски.

„За Тасевски има голям интерес от други клубове, но това не е важно. Ние ще намерим общ език с Левски. Дарко е на 24 години и смятам, че за него тепърва силната футболна кариера стартира. Той оттук насетне ще покаже, какво може и какво знае на терена. Аз съм на мнение, че който и отбор да го търси, на Тасевски ще му е най-добре в Левски. Ако се договорим с ръководството, това ще е най-доброто решение за футболиста”, допълни македонският мениджър.

„Мисля, че през следващите две седмици ще подпишем с Левски. Аз не искам да притеснявам клуба в това отношение. Ще бъда коректен с клуба, ще изчакам тяхното решение. Очаквам да вземем заедно едно правилно решение и Дарко да прозължи договора си за още две години”, завърши Здравко Тодоровски.