Михаела Филева
Михаела Филева / БГНЕС, архив
Михаела Филева ще подари първото си пиано на талантливо дете. Певицата обяви намеренията си във Фейсбук точно на рождения си ден. "Още помня вълнението, когато ми го подариха. Щастието, че вече няма нужда да търся къде да репетирам часове наред, всеки ден. Че ще имам мой си инструмент, с мои си клавиши, и чукчета, и всичко", споделя Михаела в социалната мрежа.

"Искам да съм сигурна, че любимото ми пиано ще намери някой, който да го иска и обича поне толкова, колкото мен, когато бях дете и мечтаех за него, започвайки уроците си по пиано", посочва още тя.

Михаела Филева се обръща към всички, които искат пианото, да й изпратят мейл на piano@montemusic.net и да я убедят, че точно те трябва да го притежават. Певицата предполага, че музикалният инструмент е най-подходящ за дете на възраст от 5 до 9 години. "Ако сте родител на точно такъв талантлив сладур или познавате такова човече, пишете ми и нека го зарадваме с неочакван подарък. Искам пианото да попадне в добри ръце!", пише изпълнителката.