Йорданка Христова търси истинските певци в „Пееш или лъжеш
Йорданка Христова търси истинските певци в „Пееш или лъжеш / netinfo

В неделя вечер от 20:00ч. по NOVA примата на българската естрадна музика Йорданка Христова ще направи своя избор сред осемте кандидата в забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш". Двойник на една от звездите на X Factor, актьор от трупата на Театър „София" и дама, влюбена в Шекспировите произведения, ще се опитат да впечатлят голямата певица. Истинските музикални умения ще се смесят с импровизираните таланти, поставяйки пред дилема гост-звездата и Съвета на шоуто. В разкриването на пеещите и умелите имитатори ще се включат и гостуващите членове на екипа от професионалисти - Марги Хранова и Мартин Захариев.

„Независимо дали пее правилно, човек трябва да умее да се забавлява. Аз съм много доверчива и е много вероятно по-опитните имитатори да успеят да ме излъжат", разказа Йорданка Христова пред камерата на "На Кафе". След избора на обичаната изпълнителка в неделя, седемте гост-звезди и техните дуетни половинки ще се качат на сцената на специалния Новогодишен концерт, който ще бъде излъчен на 31 декември от 20:00ч. в ефира на NOVA. Добрите певци и успешните имитатори, които заслужиха избора на изпълнителите, ще имат възможност отново да ги изненадат с подготовка за дуетни изпълнения на емблематични парчета.

Какъв избор ще направи Йорданка Христвова? Ще се довери ли на интуицията си в подбора на дуетна половинка? - ще разберете в неделя вечер, от 20:00ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.