Йорданка Христова и Маргарита Хранова ще бъдат гост-звезди в „Пееш или лъжеш
Йорданка Христова и Маргарита Хранова ще бъдат гост-звезди в „Пееш или лъжеш / netinfo

„Пееш или лъжеш" е изключително забавно и позитивно шоу. Това не е музикален формат, а по-скоро едно голямо забавление за звезди, участници и публика", сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян пред медиите по време на прожекция с ключови кадри от предстоящия старт.  Бляскавото шоу, което започва на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA, ще предложи възможност на всяка звезда да избере своя дуетна половинка, с която да участва в специален концерт в края на годината. „Любо Киров ще избере дама, която не умее да пее, така че очакваме доста интересно изпълнение за финала", допълни Маги, който анонсира и участието в шоуто на две големи български звезди - Йорданка Христова и Маргарита Хранова.

Новият за Европа формат ще бъде представен за първи път именно на българските зрители в ефира на NOVA. Кръгове с лична история, видео без звук, сценичен талант, липсинк и 100 секунди с поредица въпроси са предизвикателствата за участници и звезди, разкриха още водещите на шоуто - Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, в компанията на Алекс Раева - водеща на Bake Off: „най-сладкото състезание" и съветник в „Пееш или лъжеш". Няма да липсват и колоритни участници като футболен съдия, който пее и работи на игрището, стюардеса, и победител в конкурс по бодибилдинг. „Тук не търсим голяма музикална звезда, а заедно се забавляваме докато отгатваме уменията на кандидатите. Има моменти, в които трябва да разпознаем дали някой пее или лъже единствено по един звук", допълни една от гост-звездите Люси Дяковска.

„NOVA отново демонстрира новаторски подход, залагайки на изцяло нов не само за България, но и за Европа формат. Вярваме, че предлагането на оригинални и различни продукти е най-добрият начин да осигурим на българската зрители най-актуалното от световния тв пазар. Очакваме „Пееш или лъжеш" да донесе изключително позитивен заряд на българската публика и да си спечели място на европейската медийна сцена, след като вече заслужи номинация в тазгодишните международни награди ЕМИ", коментира програмният директор на NOVA Антоний Мангов.

Утре вечер зрителите ще проследят решенията на Любо, който пръв ще се изправи пред 8 участника, за да разбере кои от тях могат да пеят и кои лъжат. Специален гост в Съвета ще бъде ненадминатия по хумор тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Кои кандидати ще отпаднат първи и как дуетната половинка на Любо ще успее да го заблуди и да стъпи на Сцената на истината? - ще разберем утре вечер.

Не пропускайте старта на най-новото забавно музикално шоу в българския телевизионен ефир - на 3 ноември, в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY.