11-годишната Гери пее в подкрепа на татко си Иванко Тодоров
11-годишната Гери пее в подкрепа на татко си Иванко Тодоров / netinfo
11-годишната Гери пее в подкрепа на татко си Иванко Тодоров
76964
11-годишната Гери пее в подкрепа на татко си Иванко Тодоров
  • 11-годишната Гери пее в подкрепа на татко си Иванко Тодоров

Талантливата 11-годишна Гергана Тодорова от Стара Загора ще пее благотворително в подкрепа на своя баща Иванко Тодоров, който се бори с тежко онкологично заболяване. Детето беше финалист в конкурс в предаването „Шоуто на Слави" заедно с победителката Крисия Тодорова от Разград. В помощ на семейството на Гери от Сдружение „Самаряни" правят кампания за събиране на средства за лечението на Иванко Тодоров в клиника в Истанбул.

От сдружение „Самаряни" ще посветят финала на годишните награди „Добрият Самарянин" в кампания за финансова подкрепа за лечението на младия мъж.

„Церемонията „Добрият самарянин" ще бъде в подкрепа на лечението на Иванко Тодоров, който е наш бивш колега и е добре познат в града. Той е баща на Гери, момиченцето, което в „Шоуто на Слави" достигна едни завидни върхове. Иванко Тодоров се бори с коварна болест - рак на белия дроб, която в очите на повечето хора може да изглежда нелечима, но ние сме сигурни, че с добротата и любовта на всички нас, които сме съпричастни към изпитанието, през което преминава, той ще успее да се пребори и ще бъде здрав. Началото на събитието е на 18 декември, 19.00 часа, в Държавна опера Стара Загора", разказа Димо Димов от сдружението.

По време на церемонията ще бъдат разположени дарителски кутии, а в началото на следващата седмица ще бъде открит и DMS дарителски номер.

Дарителска сметка в BGN:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ "Самаряни"
С текст на платежното нареждане: за Иванко Тодоров